Do you want to present yourself on our portal? Click here ...

Ortopedski pisarniški stoli

Ortopedski pisarniški stoli

Deli:

Ortopedski pisarniški stoli so zasnovani z namenom zagotavljanja udobja, pravilne drže in zmanjšanja obremenitve hrbtenice med dolgotrajnim sedenjem. Ti stoli ponujajo ergonomsko oblikovanje in posebne funkcije, ki pomagajo ohranjati zdravje hrbtenice ter preprečujejo bolečine in poškodbe.

Predstavljamo vam nekaj ključnih značilnosti, ki jih lahko najdete pri ortopedskih pisarniških stolih:

 1. Prilagodljiva višina sedeža: Stol naj ima možnost nastavitve višine sedeža, da lahko prilagodite svojemu telesu in mizi, na kateri delate. Pravilna višina sedeža omogoča pravilno poravnavo stegen in spodnjega dela hrbta.

 2. Naslonjalo za hrbet z ledveno podporo: Pomembno je, da stol vključuje naslonjalo za hrbet, ki omogoča prilagoditev višine in nagiba ter nudi ustrezno oporo ledvenemu predelu hrbtenice. To pomaga vzdrževati naravno ukrivljenost hrbtenice in zmanjšuje obremenitev na spodnjem delu hrbta.

 3. Prilagodljive naslonjala za roke: Stol naj ima možnost nastavitve naslonjal za roke glede na višino mize in osebne preference. Pravilna podpora rokam in ramenskemu predelu pomaga zmanjšati napetost v zgornjem delu telesa.

 4. Ergonomsko oblikovan sedež: Sedež stola naj bo oblikovan ergonomsko, da se prilega naravnim krivinam telesa. Pomembno je, da ima zadosten oblazinjenje, da zagotavlja udobje med sedenjem.

 5. Možnost nagiba in prilagoditev: Stol naj omogoča možnost nagiba nazaj in prilagajanja nagiba sedeža. To omogoča premikanje med sedenjem, spodbuja dinamično sedenje in zmanjšuje pritisk na hrbtenico.

 6. Dobra kakovost materialov: Pomembno je, da so materiali stola kakovostni, trpežni in zračni. To bo zagotovilo udobje, zmanjšalo potenje in preprečilo draženje kože.

 7. Dodatne funkcije: Nekateri ortopedski pisarniški stoli imajo lahko tudi dodatne funkcije, kot so vgrajeni masažni mehanizmi, ogrevanje, prilagodljive ledvene blazine ali vzglavniki za boljšo podporo.

Pri izbiri ortopedskega pisarniškega stola je pomembno, da ga preizkusite, da je udoben in se pravilno prilega vašemu telesu. Poskusite sedeti na stolu in preverite, ali vam omogoča pravilno poravnavo hrbtenice, udobno oporo za roke in dovolj prostora za noge pod mizo.

Ne pozabite, da ortopedski pisarniški stol sam po sebi ne bo rešil vseh težav s hrbtenico ali sedenjem. Pomembno je tudi, da redno vstajate, se raztegnete, izvajate vaje za krepitev mišic in vzdržujete dobro držo med sedenjem.

Pri nakupu ortopedskega pisarniškega stola se posvetujte s strokovnjakom, kot je fizioterapevt ali ergonomski specialist, ki vam bo lahko svetoval glede najboljših možnosti za vaše potrebe. Investicija v kakovosten ortopedski pisarniški stol se bo izplačala, saj vam bo pomagal ohraniti zdravo in udobno delovno okolje ter preprečil dolgoročne težave s hrbtenico.

Ne zamudite pomembnih novic.
Prijavite se na naše E-novice še danes.

Izbor Uredništva

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo vozička in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so strogo potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke